Çiftehan Pansiyon Fiyatları

Çiftehan pansiyon fiyatları güzel bir kaplıca, ılıca tatili için çok uygun fiyatlar ile karşımıza çıkıyor. Çiftehan otellerine nazaran Çiftehan pansiyonları hem fiyat hem de hizmet açısından çok daha avantajlıdır ve rahatlıkla tavsiye edebiliriz. Pansiyonlarda ODA FIYATLARI 2015 yılında 40 TL ile 75 TL arasındadır. Bu pansiyon fiyatları oda fiyatıdır, kişi başı değildir. Bu fiyatlar ile 3-4 kişilik bir aile 7 günlük bir tatili çok ucuza yapabilmektedir. Ayrıca kış aylarında, ramazan ayında vb zamanlardaki kampanyalar ile bu fiyatlar cok daha cazip olmaktadır. Kış aylarında sicak bir konaklama icin pek cok Çiftehan pansiyonlarinda kalorifer sistemi mevcuttur.

ŞOK ŞOK ŞOK. ÇİFTEHAN KAPLICALARINDA 2017 YILI ŞOK KAMPANYA!!!

RAMAZAN AYININ SONUNA KADAR ÇİFTEHAN ÇEVİK PANSİYON APART EVLER FİYATLARINA ŞOK İNDİRİMLER VAR. BU KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN.

ÇİFTEHAN YENİ KAPLICA HAVUZ ve HAMAMLARI AÇILIYOR. ÇİFTEHAN YENİ KAPLICA HAVUZLARINA EN YAKINI ÇİFTEHAN ÇEVİK PANSİYON’dur. Çiftehan Çevik Pansiyonun yeni kaplıca hamamlarına YÜRÜME mesafesi sadece 100 metredir.

Ramazan Ayı süresince çiftehan çevik pansiyon apart evler 2017 yılı oda fiyatları şu şekildedir:

  • 2-3 kişilik oda fiyatları 50-60 tl yerine sadece 40 TL.
  • 4 kişilik oda fiyatları 70 TL yerine sadece 50 TL’dir.
  • 1+1 oda fiyatları 75 TL yerine sadece 50 TL’dir.

Not: Unutmayınız bu uygun fiyatlar sadece Ramazan ayı boyunca geçerlidir. yani 22 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir. 22 Haziran 2017 tarihinden sonra yeni sezon fiyatlarımız ile ücretler alınacaktır.


 

Yayınlayan

cevikpansiyon

Ciftehan Çevik Pansiyon 1980 den beri Nigde ili, Ulukışla ilçesi, Çiftehan Beldesinde bulunan Çiftehan Kaplıcaları ziyaretçilerine pansiyon olarak hizmet vermektedir. Çiftehan pansiyonları içerisinde en köklüsü aynı zamanda yeniliğe en acik olanıdır. Apart odalar, 1+1 odalar, kalorifer sistemi, kablosuz interrnet ve daha birçok yeniliğe Çiftehan da öncülük etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.