Pansiyon mu Otel mi?

ciftehan cevik pansiyon 1+1 oda içi fotoğraf-LCD TV ve oturma odası-3
Çiftehan Beldesinde Çevik Pansiyon odaların içindeki malzemelerin kalitesi ve rahatlığının yanı sıra Kablosuz internet, LCD TV gibi hizmetleri de sunmaktadır.

Çiftehan beldesinde konaklama için pansiyon mu otel mi tercih edilir? Pansiyon mu otel mi daha avantajlıdır? Pansiyon imkanları güzel bir tatil için yeterli midir?

Cevabımız KESİNLİKLE EVET. Çiftehan Pansiyonları sizlere hem Ciftehan kaplicalarinda guzel bir tatil hem de kaplıca şifasini cok uygun fiyatlarla sunmaktadır. Biz diğer konaklama alternatiflerini de kisaca anlatacagiz.

Çiftehan Kaplıcaları içinde konaklamayı 3 ana başlık altında değerlendirmek en doğrusu olacaktır:

  1. Çiftehan Pansiyonları
  2. Çiftehan Otelleri
  3. Çiftehan Devremülk Oteller

Yukarıdaki 3 konaklama seçeneğini en anlaşılır şekilde açıklayalım.


  1. Çiftehan Pansiyonları: Çiftehan ve Çiftehan Kaplıcaları içinde konaklamak icin kesinlikle Ciftehan pansiyonlarını tavsiye ederiz. Bunun başlıca sebepleri kaliteli ve güleryüzlü hizmet, çok uygun fiyatlara ailecek konaklama, doğal ortam. Çiftehan pansiyonlarinda konaklama hem rahat hem ucuz. Sadece Çiftehan kaplıca suyundan faydalanmak icin Çiftehan Kaplıca umumi Havuzlarina gidilir. Bu havuzlara yakin mesafede pansiyonlar vardir. Çevik Pansiyon, Çiftehan Kaplıcaları Umumi havuzlara en yakın pansiyondur. Ayrıca Kasım ayı  dahil tüm Kış aylarında Çevik Pansiyon tum müşterilerini kaplica havuzlarina ucretsiz servis ile havuzun kapısına getirip götürmektedir. Buna ilaveten tüm odalar kaloriferlidir ve sıcak konaklama sağlar.

  2. Çiftehan Otelleri: Pansiyonların dışındaki konaklama imkanı Ciftehan Otelleridir. Ciftehanda 3 adet otel vardir. Bunlardan sadece Çelikhan Otel ve Çiftehan Termal Otel icerisinde Çiftehan Kaplıca suyu vardır. Tabi bu otellerin fiyatları, pansiyonlara nazaran çok daha yüksek olmaktadır. Çok az bir gayretle çok daha doğal bir ortamda çok uygun fiyatlara Kaplıca keyfini ve şifasını pansiyonlarda yaşamanızı tavsiye ederiz. 2015 Yaz döneminde 1 aile icin pansiyon fiyatlari 50-75 TL. arasinda oldu.
  3. Çiftehan Devremülk Oteller: Çiftehan ve Çiftehan Kaplıcaları ‘nda son konaklama alternatifi devremulk otellerdir. Halen insaati devam eden devremulk oteller vardır. Mevcut durumda tek devremulk otel Ciftehan Termal Devremulk Oteldir. Konaklama Fiyatları yuksektir. Devremulk satın almadan kısa süreli konaklamalar icin de kullanılabilir. Bu durumda devremulk satin almış olup da gelmeyecek olanların donemlerini uygun fiyata kiralayanlar olmaktadır.

Yayınlayan

cevikpansiyon

Ciftehan Çevik Pansiyon 1980 den beri Nigde ili, Ulukışla ilçesi, Çiftehan Beldesinde bulunan Çiftehan Kaplıcaları ziyaretçilerine pansiyon olarak hizmet vermektedir. Çiftehan pansiyonları içerisinde en köklüsü aynı zamanda yeniliğe en acik olanıdır. Apart odalar, 1+1 odalar, kalorifer sistemi, kablosuz interrnet ve daha birçok yeniliğe Çiftehan da öncülük etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.